Lectors

viernes, 7 de noviembre de 2014

LAGUIATOP2015

Molts de vosaltres ja ho sabeu, però suposo que he de fer el post per tal que d’altres se n’assabentin.

La Festa de presentació de la setena edició de La Guia, si la Sra Llanos de Luna ens deixa, tindrà lloc a la Sala Bling Bling del carrer Tuset 8-10,el proper dia 24 de Novembre. El lliurament de premis començarà a les 11:30, i en acabar, cap a les 12:15, es lliuraran els exemplars als cellers participants i s’obrirà el tast al públic fins a les 20:30.

No hi ha canvis destacats enguany, llevat que per la desaparició de més de 100 copes l’any passat ens veiem obligats a sol·licitar-vos un dipòsit de 5€ per cada copa retirada a l’entrada, que us retornarem a la sortida en tornar la copa.

La col·lecció de vins enguany és molt engrescadora. A mi m’agrada potser més, perquè les tendències es van dibuixant una mica més en tot el panorama del vi català. Però això ja ens ho direu un cop passada la festa.

Hi haurà, com sempre, uns 200 vins per tastar. Els cellers us posaran molt poc de cada vi, per tal que pugueu tastar moltes coses sense haver de sortir cantant La Parrala.

Els premis seran, en total, 10 sobre els 1550 vins tastats a l’edició 2015, que es lliuraran per aquest ordre:

-Premi Etiqueta.

-Premi Futur.

-Premi Trajectòria.

-Premi Territori.

-Millor Vi Dolç.

-Millor Vi Rosat.

-Millor Vi Espumós.

-Millor Vi Blanc.

-Millor Vi Negre.

-Millor Vi de l’Edició 2015.


Per obtenir la invitació corresponent cal que envieu un correu a direcció@guiadevinsdecatalunya.com, amb la sol·licitud corresponent. Cal confirmar l’assistència en haver rebut la invitació, segons la informació que hi consta a la mateixa.

La setena edició de La Guia segueix tastant com sempre. Els tres membres constants de l’equip tasten tots totes les ampolles, i tots la mateixa ampolla, al mateix moment, sempre a cegues, i l’edició no accepta publicitat de cellers productors per tal de no creuar puntuacions amb interessos comercials de cap mena. L’objectiu és oferir el màxim de garanties d’equanimitat als cellers participants a l’edició.

Gràcies a tots pel vostre interès. Us esperem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario